لوگو دانشگاه بین المللی چابهار
شنبه ۰۵ آبان ۱۴۰۳ , ۲۰:۱۵:۴۸

بازدید سفیر فنلاند از مرکز رشد و نوآوری دانشگاه بین‌المللی چابهار

On the way to the fourth generation university

سفیر فنلاند در بازدید از مرکز رشد و نوآوری دانشگاه بین‌المللی چابهار:

امکان همکاری بین مرکز رشد و نوآوری دانشگاه بین‌المللی چابهار با شرکت‌های فنلاندی وجود دارد. سفیر فنلاند در ایران در بازدید از مرکز رشد و نوآوری دانشگاه بین‌المللی چابهار گفت: امکان بسترسازی و همکاری مشترک بین مرکز رشد و نوآوری دانشگاه بین‌المللی چابهار و شرکت‌ها و مراکز رشد کشور فنلاند وجود دارد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل دانشگاه؛کاری کاهیلوئوتو سفیر فنلاند روز سه‌شنبه در بازدید از مرکز رشد و نوآوری دانشگاه بین‌المللی چابهار با استارتاپ‌های زیر مجموعه این مرکز آشنا شد.

سفیر فنلاند در این بازدید ضمن استقبال از استارتاپ سوزن‌دوزی بلوچی در دانشگاه بین‌المللی چابهار گفت: با توجه به مساعد بودن زیرساخت‌های دانشگاه امکان بسترسازی و همکاری مشترک بین مرکز رشد و نوآوری دانشگاه بین‌المللی چابهار و شرکت‌ها و مراکز رشد کشور فنلاند وجود دارد.

دانشگاه بین المللی چابهار در مسیر دانشگاه نسل چهارم

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه

ورود به کانال اطلاع رسانی واتساپ

وب سایت