یکشنبه, ۱۶ مرداد , ۱۴۰۱
Sunday, 7 August , 2022
بازدید نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی از دانشگاه بین‌المللی چابهار

معین الدین سعیدی،نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی از زیر ساخت‌های آموزشی و پژوهشی، مرکز رشد و نوآوری مکران و همچنین روند برگزاری آزمون های دانشگاه بین المللی چابهار بازدید کرد. صبح امروز سه شنبه ۱۴ تیرماه ۱۴۰۱ نماینده مجلس شورای اسلامی،ضمن بازدید از زیر ساخت‌های آموزشی و پژوهشی، مرکز رشد و نوآوری مکران […]

صبح امروز سه شنبه ۱۴ تیرماه ۱۴۰۱ نماینده مجلس شورای اسلامی،ضمن بازدید از زیر ساخت‌های آموزشی و پژوهشی، مرکز رشد و نوآوری مکران و همچنین روند برگزاری آزمون های دانشگاه بین المللی با دانشجویان بین‌المللی این دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.

دانشگاه بین المللی چابهار در مسیر دانشگاه نسل چهارم

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه