شنبه, ۲۹ خرداد , ۱۴۰۰
Saturday, 19 June , 2021
11 بهمن 1399 - 6:13
شناسه : 8983

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، هیأت نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان سیستان و بلوچستان در راستای بازدیدهای دوره ای در سطح دانشگاههای استان، روز چهارشنبه ۸ بهمن ماه سال ۹۹ از این دانشگاه بازدید به عمل آورد. در این بازدید فضای کالبدی، کیفیت فعالیت ها و امکانات […]

در این بازدید فضای کالبدی، کیفیت فعالیت ها و امکانات آموزشی، پژوهشی، اداری و دانشجویی دانشگاه مورد بازدید و ارزیابی قرار گرفت.