سه شنبه, ۱۵ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 5 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

بسیاری از برنامه های فرهنگی با ذائقه دانشجویان هم خوانی ندارد

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم گفت: بسیاری از برنامه های فرهنگی و اجتماعی به دلیل فاصله نسل ها با ذائقه دانشجویان همخوانی ندارد و باید به این موضوع توجه جدی شود. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه الزهرا (س)، دوره آموزشی کنشگری فرهنگی رسانه ای: از ایده […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه الزهرا (س)، دوره آموزشی کنشگری فرهنگی رسانه ای: از ایده پردازی تا جریان سازی ویژه کارشناسان فرهنگی دانشگاه های منطقه یک، به همت دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و به میزبانی دانشگاه الزهرا(س) برگزار شد.

عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه بازدید از این دوره آموزشی، گفت: جهان جدید بر محور خلاقیت سامان یافته است و بدون خلاقیت و نوآوری، امکان همزیستی با جهان جدید از بین می رود.

سرعت تحولات در جهان بسیار بالا رفته است و جهان سرمایه داری برای همراه شدن با این تحولات چاره ای جز اتکا به خلاقیت و نواوری ندارد.

وی ادامه داد: اما حتما باید در این مسیر مرزهای اخلاقی را مراعات کرد و به بهانه نوآوری به اخلاقیات و هنجارهای جامعه تجاوز نکرد.

خلاقیت و نوآوری یک امکان نیست، بلکه یک ضرورت عصری است.

کلانتری تصریح کرد: بسیاری از برنامه های فرهنگی و اجتماعی به دلیل فاصله نسل ها با ذائقه دانشجویان هم خوانی ندارد و باید به این موضوع توجه جدی شود.