شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Saturday, 27 April , 2024
رتبه های زیر ۲ هزار کنکور سراسری بورسیه صنعتی می شوند | وزارت

[ad_1] پنجشنبه، ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۴:۴۵۲۰۲۳-۰۸-۱۷دانش وزارت علوم تحقیقات و فناوری با همکاری بنیاد ملی نخبگان از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ دانشجوی بورسیه صنعتی می پذیرد و داوطلبانی که در آزمون سراسری امسال رتبه زیر ۲ هزار کسب کرده اند یا در زمره ۱۰ درصد آزمون در هر استان قرار […]

پنجشنبه، ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۴:۴۵۲۰۲۳-۰۸-۱۷دانش

وزارت علوم تحقیقات و فناوری با همکاری بنیاد ملی نخبگان از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ دانشجوی بورسیه صنعتی می پذیرد و داوطلبانی که در آزمون سراسری امسال رتبه زیر ۲ هزار کسب کرده اند یا در زمره ۱۰ درصد آزمون در هر استان قرار دارند می توانند در انتخاب رشته این .

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، وزارت علوم تحقیقات و فناوری با همکاری بنیاد ملی نخبگان از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ دانشجوی بورسیه صنعتی می پذیرد که این بورسیه با همکاری واحدهای صنعتی در سراسر کشور انجام می شود.

براین اساس، داوطلبانی که در آزمون سراسری امسال رتبه زیر ۲ هزار کسب کرده اند یا در زمره ۱۰ درصد آزمون در هر استان قرار دارند می توانند در انتخاب رشته این بورس های تحصیلی شرکت کنند و از مزایای طرح بورسیه صنعتی همزمان با تحصیل بهره مند شوند.

داوطلبان برای اطلاعات بیشتر به اطلاعات می توانند به نشانی Sina.

BMV.

IR مراجعه کنند و با طرح بورسیه صنعتی همراه و شیوه نامه آن آشنا شوند.

پایان پیام/

برچسب ها: وزارت علوم تحقیقات و فناوریآزمون سراسریتحقیقات و فناوریآزمونبورسیهسراسریبنیاد ملی نخبگان

آخرین اخبار سرویس:

رتبه های زیر ۲ هزار کنکور سراسری بورسیه صنعتی می شوند

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.