شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Saturday, 27 April , 2024
۵۰ درصد مدارس سنگی کشور در کهگیلویه و بویراحمد است | یاسوج_

[ad_1] یاسوج_ استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۵۰ درصد مدارس سنگی کشور در استان قرار دارد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر ، سید علی احمد زاده افزود: دانشگاه فرهنگیان نباید با حجم زیادی از مشکلات بلاتکلیف و رها شده بماند. وی ابراز داشت: این دانشگاه نیازمند حمایت وزارت آموزش و […]

وی ابراز داشت: این دانشگاه نیازمند حمایت وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم است.

احمد زاده گفت: دانشگاه فرهنگیان استان مشکلات امکانات و خوابگاه دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.

احمدزاده عنوان کرد: از آنجایی که بلاتکلیفی دانشگاه فرهنگیان مشکل همه استان ها است، می طلبد نامه خطاب به دو وزیر آموزش و پرورش و وزارت علوم مبنی بر بلاتکیلفی دانشگاه ارسال شود.

احمدزاده عنوان کرد: در اجلاسیه استانداران قطعاً این موضوع را مطرح می کنیم تا با پیگیری در مراتب بالاتر در نهایت تدبیری اساسی برای رفع مشکل دانشگاه فرهنگیان اندیشیده شود.

استاندار بیان کرد: در استان ۵۰ میلیارد تومان به این دانشگاه اختصاص می دهیم، هرچند گوشه ای از مشکلات را رفع نخواهد کرد.

وی با اشاره به سیاست وزارت علوم برای تجمیع دانشگاه های پیام نور، گفت: در صورت همکاری وزارت آموزش و پرورش ساختمان دانشگاه پیام نور در کنار سد شاه قاسم یاسوج در اختیار دانشگاه فرهنگیان قرار می گیرد.