شنبه, ۲۵ فروردین , ۱۴۰۳
Saturday, 13 April , 2024
تجلیل از دانشجویان امدادگر فعال مرکز علمی کاربردی هلال احمر شیراز

رییس مرکز علمی کاربردی هلال احمر شیراز در آیین تجلیل از دانشجویان امدادگر این مرکز از دانشجویان فعال در تشکل های دانشجویی تقدیر کرد. – سید محمدرضا افضلی، رییس مرکز علمی کاربردی هلال احمر شیراز امروز، ۲۷ خرداد در ابتدای آیین تجلیل از دانشجویان امدادگر این مرکز بیان کرد: مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر […]

– سید محمدرضا افضلی، رییس مرکز علمی کاربردی هلال احمر شیراز امروز، ۲۷ خرداد در ابتدای آیین تجلیل از دانشجویان امدادگر این مرکز بیان کرد: مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر شیراز با دوازده سال سابقه درخشان در ترم مهر امسال نیز با ثبت نام در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشجوی می پذیرد.

افضلی اظهار کرد: مدارک صادر شده از مرکز علمی کاربردی هلال احمر شیراز قابل ترجمه و از سمت وزارت علوم صادر می شود.

وی با اشاره به راه اندازی نشریه الکترونیکی این مرکز، از دانشجویان امدادگر فعال در تشکل های دانشجویی، انجمن علمی، کانون دانشجویی هلال احمر و بسیج دانشجویی مرکز تقدیر به عمل آورد.

رییس مرکز علمی کاربردی هلال احمر شیراز گفت: این مرکز با هدف تربیت دانشجو و نیروی مورد نیاز در سال ۹۰ در شهرستان شیراز تأسیس و راه اندازی شد که تاکنون ۷۰۰ نفر از این مرکز فارغ التحصیل شدند.

در ادامه مراسم حسین درویشی مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان فارس نیز با حضور در جمع دانشجویان و امدادگران تاکید کرد: امدادگران جمعیت فارس بهتر است برای ادامه راه خود و تکمیل مدارک کوتاه مدت امداد و نجات جمعیت، مدارک علمی و دانشگاهی مرکز ع