جمعه, ۴ اسفند , ۱۴۰۲
Friday, 23 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

جشنواره بین المللی پایان نامه های قرآنی در رفسنجان برگزار می شود

رییس دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان از برگزاری جشنواره پایان نامه های قرآنی به میزبانی این دانشگاه در آبان ماه سال جاری خبر داد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از رفسنجان، رضا رنجبر کریمی امروز اظهار کرد:  ۲۴ آبان ماه سال جاری در هفته قرآن مصادف با وفات علامه طباطبایی جشنواره بین […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از رفسنجان، رضا رنجبر کریمی امروز اظهار کرد:  ۲۴ آبان ماه سال جاری در هفته قرآن مصادف با وفات علامه طباطبایی جشنواره بین المللی پایان نامه های قرآنی در دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان برگزار می شود.

وی ادامه داد: با توجه به اهمیت موضوع، جلسه ای برای هماهنگی بیشتر در اواخر تیرماه با حضور مسؤولان استانی و وزارت علوم در رفسنجان برگزار شود تا بتوانیم جشنواره ای در خور شأن این نام برگزار و میزبان خوبی باشیم.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازفارس، پایان نامه هایی با موضوعات قرآنی در محورهایی که در فراخوان آن در روزهای آینده ذکر خواهد شد و از مهر ۱۴۰۰ تا شهریور ۱۴۰۲ دفاع شده باشند، می توانند در این جشنواره شرکت داده شوند.

پایان پیام/۸۰۰۱۶/ب