پنج شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Thursday, 2 May , 2024
رفسنجان میزبان جشنواره بین المللی پایان نامه های قرآنی

[ad_1] رییس دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان گفت: این دانشگاه آبان ماه امسال میزبان جشنواره بین المللی پایان نامه های قرآنی کشور خواهد بود. – کرمان- رییس دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان گفت: این دانشگاه آبان ماه امسال میزبان جشنواره بین المللی پایان نامه های قرآنی کشور خواهد بود. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر به […]

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان، رضا رنجبر کریمی با اشاره به اهمیت پژوهش های قرآنی گفت: آبان ماه سال جاری جشنواره بین المللی پایان نامه های قرآنی در دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان برگزار خواهد شد.

رییس دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان در ادامه افزود: با توجه به اهمیت این رخداد علمی و فرهنگی، نشستی برای هماهنگی بیشتر در تیرماه با حضور مسئولان مرتبط استانی و وزارت علوم در رفسنجان برگزار خواهد شد تا بتوانیم ۲۴ آبان سال جاری جشنواره ای شایسته برگزار کنیم.

شایان ذکر است، پایان نامه های دانشجویی با موضوعات قرآنی که از مهر ۱۴۰۰ تا شهریور ۱۴۰۲ جلسه دفاعیه آنها برگزار شده باشد، می توانند در این جشنواره شرکت کنند.