سه شنبه, ۱۵ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 5 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

خبر خوش رییس صندوق رفاه وزارت علوم به دانشجویان | رییس صندوق

پنجشنبه، ۳ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۱:۲۱۲۰۲۳-۰۳-۲۳اقتصادی رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: تلاش می کنیم هم اثرگذاری وام ها و هم تعداد افرادی که از تسهیلات صندوق رفاه استفاده می کنند را در سال جدید افزایش دهیم. – مسعود گنجی رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفت وگو با خبرنگار گروه […]

پنجشنبه، ۳ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۱:۲۱۲۰۲۳-۰۳-۲۳اقتصادی

– مسعود گنجی رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، گفت: تلاش می کنیم هم اثرگذاری وام ها و هم تعداد افرادی که از تسهیلات صندوق رفاه استفاده می کنند را در سال جدید افزایش دهیم.

وی افزود: ان شاءالله در تابستان سال آینده تصمیم گیری هایی خواهیم داشت تا دانشجویان نسبت به امسال با خیال راحت تر بتوانند از تسهیلات صندوق رفاه استفاده کنند و ادامه تحصیل دهند.

رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم یادآور شد: در حال حاضر بودجه سال ۱۴۰۲ به صورت لایحه است و قانونی نشده، به محض اینکه لایحه به قانون تبدیل شود جزییات را اعلام خواهیم کرد.

پایان پیام/

برچسب ها: صندوق رفاه دانشجویاندانشجویانوزارت علومصندوقرفاهتسهیلاتاستفاده

آخرین اخبار سرویس:

خبر خوش رییس صندوق رفاه وزارت علوم به دانشجویان

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.