شنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 24 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

دانشجویان برتر علمی شاهد و ایثارگر بورس تحصیلی می گیرند

پنجشنبه، ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۵:۲۵۲۰۲۳-۰۸-۰۳دانش مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان گفت: دانشجویان برتر علمی شاهد و ایثارگر که مطابق طرح حائز امتیاز و شرایط اعلامی باشند تا پایان دوره تحصیلی از بورس تحصیلی و حمایت مالی بهره مند خواهند شد. – به گزارش سایت قطره و به […]

پنجشنبه، ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۵:۲۵۲۰۲۳-۰۸-۰۳دانش

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، سیدفردین تقی زاده  مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان شامگاه چهارشنبه ۱۱ در آیین افتتاحیه چهارمین دوره المپیاد فرهنگی، ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور بیان کرد: سیاست وزارت علوم در حوزه ورزش دانشجویان شاهد و ایثارگر بر توانمندسازی دانشجویان در تمام ابعاد آموزشی، فرهنگی و مهارت افزایی تنظیم شده است.

وی با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم رویکرد سازمان امور دانشجویان افزایش برنامه های متنوع فرهنگی و ورزشی برای تمامی دانشجویان بویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر بوده است اظهار داشت: اولین دوره ضیافت ایثارگر در سال ۱۴۰۱ و دومین دوره با فاصله ای حدود ۱۵ روز قبل در دانشگاه فردوسی مشهد با حضور ۱۰۰۰ نفر از دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار شد.

تقی زاده با بیان اینکه سال گذشته اولین جایزه شهید سردار سلیمانی برگزار گردید، افزود: دانشجویان شاهد و ایثارگر که مطابق طرح حائز شرایط باشند تا پایان دور

برچسب ها: دانشجویان شاهد و ایثارگردانشجویانشاهد و ایثارگرامور دانشجویانسازمان امور دانشجویاندانشجویان شاهدایثارگر

آخرین اخبار سرویس:

دانشجویان برتر علمی شاهد و ایثارگر بورس تحصیلی می گیرند

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.