سه شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۱
Tuesday, 6 December , 2022
دانشگاه بین المللی چابهار باهمکاری پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان و پردیس مکران دوره برگزار کرد

عصر روز چهارشنبه ۱۱ خرداد ماه ۱۴۰۱،دانشگاه بین المللی چابهار باهمکاری‌پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان و پردیس مکران دوره آشنایی با فرآیند توسعه اقتصاد دانش بنیان را برگزار کرد. این دوره با سرفصلهای: اقتصاد دانش بنیان ،فرآیند ارزیابی شرکت های دانش بنیان،حمایت ها و امتیازات شرکت های دانش بنیان،فرآیند اخذ تاییدیه شرکت های […]

این دوره با سرفصلهای:
اقتصاد دانش بنیان ،فرآیند ارزیابی شرکت های دانش بنیان،حمایت ها و امتیازات شرکت های دانش بنیان،فرآیند اخذ تاییدیه شرکت های خلاق ،حمایت ها و امتیازات شرکت های خلاق در مرکز رشد و نوآوری مکران دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد.

همچنین شایان ذکر است شرکت های دانش بنیان سهم قابل توجهی در توسعه صنایع با فناوری های برتر و ایجاد اشتغال برای دانش‌آموختگان دانشگاهی فراهم می کند.

دانشگاه بین المللی چابهار در مسیر دانشگاه نسل چهارم

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه