پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳
Thursday, 28 March , 2024

چهارشنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۱۵:۱۰۲۰۲۳-۰۵-۱۷دانش دانشگاه مازندران به عنوان میزبان پانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت از سوی وزارت علوم برگزیده شد. – . به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگارآریادربابلسرحشمت الله علی نژاد رییس دانشگاه مازندران و رییس کمیته اجرایی جشنواره حرکت گفت: جشنواره بین المللی حرکت ویژه آثار و […]

چهارشنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۱۵:۱۰۲۰۲۳-۰۵-۱۷دانش

– .

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگارآریادربابلسرحشمت الله علی نژاد رییس دانشگاه مازندران و رییس کمیته اجرایی جشنواره حرکت گفت: جشنواره بین المللی حرکت ویژه آثار و دستاورد های اتحادیه ها و انجمن های علمی و دانشجویی است که از سی و یکم اردیبهشت ماه تا دوم خردادماه سال جاری برپا خواهد شد و دانشگاه مازندران برای نخستین بار میزبان این جشنواره بین المللی شده است، وی افزود: جشنواره ملی حرکت از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف هم افزایی، توسعه و تکثیر ایده های خلاق و ایجاد انگیزه در انجمن های علمی دانشجویی برگزار می شود که فراخوان این جشنواره شهریور ماه سال گذشته انجام و بیش از ۱۲۰۰ اثر داخلی و ۳۰ اثر از دانشگاه های بین المللی و خارج از گشور به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده بود که ۶۰۰ اثر از ۸۶ دانشگاه سراسر کشور به بخش داوری راه یافتند و همچنین ۳۳ اثر از دانشگاه مازندران برای حضور در این جشنواره برگریده شدند .

وی در ادامه بیان داشت : شیوه نامه اجرایی این جشنواره به دانشگاه های سراسر کشور ابلاغ شده است و این جشنواره در ۵ بخش رقابتی، نمایشگاهی، انجمن پویا، بین الملل و یک بخش جدید با عنوان سفیر حرکت برگزار می شود که موضوع آن

برچسب ها: دانشگاه مازندرانجشنوارهبین المللیدانشگاهمازندرانوزارت علومانجمن های علمی

آخرین اخبار سرویس:

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.