یکشنبه, ۶ اسفند , ۱۴۰۲
Sunday, 25 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

دعوت از دانشجویان توانمند 👈 کار تیمی دانشجویی 👉 در روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه بین‌المللی چابهار

دانشجویان عزیزی که در موارد ذیل میتوانند همکاری نمایند لطفا به شماره واتساپ ۰۹۱۵۷۸۴۳۲۱۴ پیام ارسال نمائید؛ ۱. موشن و ویدیو گرافیک و کلیپ سازی تحت نرم افزارهای موبایل و کامپیوتر ۲. طراحی پوستر و کار با فوتوشاپ و نرم افزارهای مربوطه و اینفوگرافیک ۳. کار با ورد و تایپ ۴. مجری گری ۵. مستند […]

۱. موشن و ویدیو گرافیک و کلیپ سازی تحت نرم افزارهای موبایل و کامپیوتر
۲. طراحی پوستر و کار با فوتوشاپ و نرم افزارهای مربوطه و اینفوگرافیک