به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، مدرسه اشتغال استانی با هدف کمک به دانشجویان در شناخت بهتر استعدادهای خود، یادگیری مهارت‌های تیمی و رفتارهای حرفه ای در محیط کاری برگزار می‌شود.

در این دوره دانشجویان در مسیرهای خودشناسی، مهارت‌آموزی و کارآموزی وارد می‌شوند.

در مسیر خودشناسی هر دانشجو به کمک خود و مربیان میتواند استعدادهای درونی، توانایی ها و ویژگی های شخصیتی خود را کشف و با آنها روبرو شود تا بتواند با آگاهی بالاتری برای زندگی و مسیر شغلی‌اش تصمیم بگیرد.

در مسیر مهارت‌آموزی هر دانشجو مهارت های نرم مورد نیاز در محیط کار را آموزش می‌بیند و آن را تمرین می‌کند. یادگیری این مهارتها از طریق آموزش کارگاهی تجربه محور، پروژه‌های عملی و کارهای تیمی انجام می‌شود.

در مسیر کارآموزی هر دانشجو با توجه به مسیر و پروفایل شغلی خود، به سازمان ها و شرکت های همراه معرفی می‌شود یا مسیر شغلی خود را متناسب با توانایی‌هایش در اکوسیستم کارآفرینی و بازارهای شغلی دیگر آغاز می‌کند. همچنین همراه با گذراندن دوره‌های کارآموزی، آموزش های مهارتی و کوچینگ را نیز دریافت می‌کند.

شرایط ثبت نام: دانشجویان سال چهارم و فارغ التحصیلان در هر رشته تحصیلی می‌توانند برای شرکت در دوره اقدام کنند.
شروع ثبت نام: آذر ماه 1400
شروع دوره: دی ماه 1400