سه شنبه, ۱۵ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 5 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

رتبه های زیر ۲ هزار کنکور سراسری بورسیه صنعتی می شوند | وزارت

پنجشنبه، ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۴:۴۵۲۰۲۳-۰۸-۱۷دانش وزارت علوم تحقیقات و فناوری با همکاری بنیاد ملی نخبگان از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ دانشجوی بورسیه صنعتی می پذیرد و داوطلبانی که در آزمون سراسری امسال رتبه زیر ۲ هزار کسب کرده اند یا در زمره ۱۰ درصد آزمون در هر استان قرار دارند […]

پنجشنبه، ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۴:۴۵۲۰۲۳-۰۸-۱۷دانش

وزارت علوم تحقیقات و فناوری با همکاری بنیاد ملی نخبگان از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ دانشجوی بورسیه صنعتی می پذیرد و داوطلبانی که در آزمون سراسری امسال رتبه زیر ۲ هزار کسب کرده اند یا در زمره ۱۰ درصد آزمون در هر استان قرار دارند می توانند در انتخاب رشته این .

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، وزارت علوم تحقیقات و فناوری با همکاری بنیاد ملی نخبگان از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ دانشجوی بورسیه صنعتی می پذیرد که این بورسیه با همکاری واحدهای صنعتی در سراسر کشور انجام می شود.

براین اساس، داوطلبانی که در آزمون سراسری امسال رتبه زیر ۲ هزار کسب کرده اند یا در زمره ۱۰ درصد آزمون در هر استان قرار دارند می توانند در انتخاب رشته این بورس های تحصیلی شرکت کنند و از مزایای طرح بورسیه صنعتی همزمان با تحصیل بهره مند شوند.

داوطلبان برای اطلاعات بیشتر به اطلاعات می توانند به نشانی Sina.

BMV.

IR مراجعه کنند و با طرح بورسیه صنعتی همراه و شیوه نامه آن آشنا شوند.

پایان پیام/

برچسب ها: وزارت علوم تحقیقات و فناوریآزمون سراسریتحقیقات و فناوریآزمونبورسیهسراسریبنیاد ملی نخبگان

آخرین اخبار سرویس:

رتبه های زیر ۲ هزار کنکور سراسری بورسیه صنعتی می شوند

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.