شنبه, ۲۳ تیر , ۱۴۰۳
Saturday, 13 July , 2024

اطلاعیه ها

💠پیام تسلیت دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه غیرانتفاعی بین‌المللی چابهار در پی شهادت دو تن از فرزندان غیور نیروی انتظامی 💠بازدید و نشست امید آفرینی دکتر حمیرا ریگی از دانشگاه بین‌المللی چابهار: دانشگاه بین‌المللی پیشران لوکوموتیو توسعه 🪷برگزاری جشن عید غدیر خم در دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار: تجلی وحدت و ایمان 🔅حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار برگزار می کند: 💠حضور سرپرست دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار در مراسم گرامیداشت شهادت دکتر چمران و روز ملی بسیج اساتید 🗳️ رقابت داغ انتخاباتی در دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار بازدید سرپرست دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار از برگزاری موفق آزمون‌های پایان ترم : تضمین کیفیت و نظم در اولویت 🔰حضور ویژه مدیر عامل منطقه آزاد چابهار در آزمون ورودی دبیرستان دانا و توانا دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار: گامی بزرگ برای آینده‌ای روشن‌تر

سالم ترین آزمون های سراسر کشور در دو سال گذشته انجام شده است

[ad_1] رییس مرکز حراست وزارت علوم تاکید کرد: ما رسما اعلام می کنیم که سالم ترین، پاک ترین، مقتدرترین، با صلابت ترین و مدبرانه ترین آزمون های سراسر کشور در دو سال گذشته انجام شده است. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، علی اکبر فامیل کریمی در نشست تبیین ابعاد […]

[ad_1]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، علی اکبر فامیل کریمی در نشست تبیین ابعاد اجرایی و حفاظتی نوبت دوم کنکور ۱۴۰۲ در محل پژوهشگاه شیمی افزود: آزمون های سراسری یک امر امنیت ملی قلمداد می شود و در مباحث امنیت ملی تاثیرپذیری و تاثیرگذاری در داخل و خارج از کشور بسیار اهمیت دارد.

وی با بیان اینکه موضوع کنکور سراسری یک پروژه مهم است که رعایت حق مردم در آن اهمیت دارد، گفت: تقاضای ما این است که این امر ملی را با یک اراده عمومی و اعتماد عمومی اجرا کنیم و خدشه به آن خدشه به یک واحد خانواده محسوب می شود.

فامیل کریمی اظهار داشت: حاکمیت بر پیشبرد این پروژه با بهترین شیوه تاکید دارد و دشمن هم به دنبال این است که اراده عمومی را مختل کند و حتی با اتفاقی که نیافتده هم قصد دارد که به اعتماد عمومی خدشه وارد کند.

وی با اشاره به نقش حراست و حفاظت در حفاظت از امنیت آزمون سراسری یادآور شد: ما روندها را رصد می کنیم و پروژه کنکور سراسری را از زمان قرنطینه، طراحی سئوال، چاپ سئوال محکم و مطمئن پیش بردیم.

[ad_2]