پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳
Thursday, 28 March , 2024
خبر خوب معاون وزیر علوم برای رتبه های برتر انتخاب کننده رشته های خاص کنکور

معاون آموزشی وزارت علوم با بیان اینکه اگر رتبه های زیر ۲۰۰ کنکور وارد رشته های خاص دانشگاهی شوند، می توانند تا دوره دکتری به طور مستقیم تحصیل کنند، – معاون آموزشی وزارت علوم با بیان اینکه اگر رتبه های زیر ۲۰۰ کنکور وارد رشته های خاص دانشگاهی شوند، می توانند تا دوره دکتری به […]

معاون آموزشی وزارت علوم با بیان اینکه اگر رتبه های زیر ۲۰۰ کنکور وارد رشته های خاص دانشگاهی شوند، می توانند تا دوره دکتری به طور مستقیم تحصیل کنند، – معاون آموزشی وزارت علوم با بیان اینکه اگر رتبه های زیر ۲۰۰ کنکور وارد رشته های خاص دانشگاهی شوند، می توانند تا دوره دکتری به طور مستقیم تحصیل کنند، گفت: این دانشجویان از سال اول تحصیلی بورس می شوند و حقوق دریافت خواهند کرد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دکتر قاسم عموعابدینی در نشست تبیین ابعاد اجرایی و حفاظتی نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۲ که امروز در مرکز همایش های حکمت پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران برگزار شد، اظهار کرد: ما در نوبت قبلی آزمون سراسری، آزمونی در حد استانداردهای جهانی را تجربه کردیم و تلاش نمودیم به کمک دانشگاه ها اعتمادسازی داشته باشیم.

نباید اجازه داد این اعتماد خدشه دار شود چرا که برخی از ظرفیت های تکنولوژی استفاده می کنند تا خطاهایی در جریان آزمون سراسری کشور اتفاق بیفتند که البته جلوی این موارد را گرفته ایم.

وی در ادامه تصریح کرد: بر اساس آمار، بالغ بر یک میلیون و ۱۱۹ هزار نفر کنکور شرکت می کنند.

در این خصوص بخشنامه ای به دانشگاه ها ارسال کرده ایم تا فعالیت های خود را برای این رویداد ملی به صورتی تنظیم کنند که کمترین تداخلی در کارهای دانشگاه و برگزاری آزمون سراسری ایجاد ن