یکشنبه, ۲۶ فروردین , ۱۴۰۳
Sunday, 14 April , 2024

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، دکتر رضا صابری را به عنوان سرپرست مرکز حقوقی، لوایح و امور مجلس وزارت عتف منصوب کرد. – خبرگزاری آریا – وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، دکتر رضا صابری را به عنوان سرپرست مرکز حقوقی، لوایح و امور مجلس وزارت عتف منصوب کرد. به […]

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری آریا، در حکم انتصابی وزیر علوم خطاب به دکتر رضا صابری آمده است: نظر به مراتب تعهّد، دانش و تجارب ارزنده جناب­عالی به موجب این حکم به سمت سرپرست مرکز حقوقی، لوایح و امور مجلس منصوب می­ شوید.

انتظار می رود با تعامل سازنده و مؤثر با نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی در شفاف سازی اهداف و برنامه ها و تصویب قوانین مورد نیاز با عنایت به مأموریت های مختلف وزارت علوم، دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی، پژوهشی و فناوری، در مسیر تحقق و عملیاتی سازی راهبردهای طرح شده در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در حوزه علم و فناوری و برنامه ارائه شده به مجلس شورای اسلامی، با به کارگیری همه ظرفیت های نظام علم و فناوری کشور موفق و مؤید باشید.

توفیق جناب عالی را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و پیشبرد منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) از درگاه خداوند متعال خواستارم.