شنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 24 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

ضدعفونی محل های آزمون سراسری در دانشگاه بین المللی چابهار
تمام محل‌های برگزاری آزمون سراسری در دانشگاه بین المللی چابهار ضدعفونی شده است.

ناصر آبروش سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار گفت: همه موارد بهداشتی به بهترین شکل در حوزه‌های برگزاری آزمون سراسری دانشگاهها در این دانشگاه انجام شده و هیچ نگرانی بابت رعایت نکردن پروتکل‌ها، در مکان‌های برگزاری این آزمون وجود ندارد.

ساختمان مرکزی، دبیرستان دانا و توانا و سالن ورزشی ورنا، محل‌های برگزاری آزمون سراسری در دانشگاه بین المللی چابهار به بهترین شکل ممکن با همکاری سازمان منطقه آزاد چابهار و با نظارت شبکه بهداشت شهرستان چابهار ضدعفونی و گندزدایی شده است و رعایت فاصله‌ها از حد پیش‌بینی شده نیز بیشتر در نظر گرفته شده است.
وی افزود: همه تلاش‌ها در این مجموعه، برای برگزاری مطلوب کنکور سراسری امسال به کار گرفته شده است و این آزمون از صبح امروز (پنج شنبه) با روند خوبی آغاز خواهد شد.
سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار یادآور شد که انتظار است داوطلبان راس ساعت مقرر در محل آزمون حضور یابند و از آوردن وسایل اضافی خودداری کنند.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار