سه شنبه, ۱۵ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 5 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

عزم وزارت علوم برای رفع چالش های ایستگاه تحقیقاتی چابهار

معاون پژوهشی وزیر علوم از عزم دولت در توسعه و پیشرفت مکران و توسعه ایستگاه تحقیقاتی چابهار خبر داد. – معاون پژوهشی وزیر علوم از عزم دولت در توسعه و پیشرفت مکران و توسعه ایستگاه تحقیقاتی چابهار خبر داد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دکتر پیمان صالحی، معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات […]

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دکتر پیمان صالحی، معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از ایستگاه پژوهش و فناوری ‏اقیانوس شناسی (چابهار) بازدید کرد.

‏ صالحی در این بازدید ضمن بازدید از ساختمان اصلی و آزمایشگاه های ‏ایستگاه چابهار، از نزدیک در جریان توانمندی ها، قابلیت ها و فعالیت های تحقیقاتی، آزمایشگاهی و ‏میدانی این ایستگاه قرار گرفت.

‏ در این بازدید دکتر مرتضی توکلی، رییس پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی ضمن ‏ارائه گزارشی از فعالیت های تحقیقات دریایی، به تشریح مشکلات موجود در ایستگاه چابهار از ‏جمله فرسودگی ساختمان و نیاز مبرم به رسیدگی وضعیت آن و همچنین تجهیز آزمایشگاه ها ‏پرداخت.

به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی، صالحی ظرفیت ایستگاه چابهار پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی را بالا و مهم توصیف کرد و ضمن اشاره به عزم دولت ‏در توسعه و پیشرفت سواحل مکران، نقش ایستگاه چابهار را در مطالعات سواحل کلیدی دانست و ‏گفت که تمام توان خود را برای رسیدگی به وضعیت این ایستگاه به کار خواهند گرفت.