شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Saturday, 27 April , 2024
آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده های جذب فراخوان های دو سال گذشته

[ad_1] شنبه، ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۰:۲۵۲۰۲۳-۰۸-۱۲دانش رییس مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم، آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده های صلاحیت متقاضیان جذب هیات علمی فراخوان های دو سال گذشته را اعلام کرد. – دکتر محمد خلج امیرحسینی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین وضعیت روند رسیدگی به پرونده […]

شنبه، ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۰:۲۵۲۰۲۳-۰۸-۱۲دانش

– دکتر محمد خلج امیرحسینی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین وضعیت روند رسیدگی به پرونده های متقاضیان جذب فراخوان های سال های گذشته در دانشگاه ها گفت: در حال حاضر دانشگاه ها نسبت به قبل در رسیدگی و بررسی وضعیت پرونده های جذب فعال تر شده اند ولی هنوز این روند راضی کننده نیست.

وی ادامه داد: مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم به دانشگاه ها اعلام کرده است که دانشگاه ها کارهای علمی، عمومی و هیات اجرایی را انجام داده و پرونده ها را به مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم ارجاع دهند تا مابقی فرایند رسیدگی به پرونده های صلاحیت متقاضیان جذب هیات علمی حداکثر در مدت ۳ ماه توسط این مرکز انجام و نتیجه اعلام شود.

رییس مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری درباره تعداد پرونده هایی که از سال های قبل در دانشگاه ها مانده و همچنان فرایند رسیدگی را طی می کند گفت: پرونده های مربوط به دو فراخوان سال ۱۴۰۱ خیلی کامل نشده، یعنی جای کار زیاد دارد ولی پرونده های صلاحیت متقاضیان جذب هیات علمی مربوط به فراخوان های سال ۱۴۰۰ تقریبا به جاهای خوبی رسیده است.

برچسب ها: پرونده هاهیات علمیدانشگاه هاپروندهروندآخرین وضعیترسیدگی

آخرین اخبار سرویس:

آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده های جذب فراخوان های دو سال گذشته

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.