جمعه, ۴ اسفند , ۱۴۰۲
Friday, 23 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

فارس من| ترم تابستانه دانشگاه مازندران لغو شد | معاون

معاون آموزشی دانشگاه مازندران گفت: به منظور آمادگی برای نیمسال اول تحصیلی، ترم تابستانه این دانشگاه را برگزار نکردیم. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از مازندران، مخاطبان خبرگزاری فارس با ثبت موضوع مهم  در سامانه فارس من که دغدغه مهم مردم استان بوده با این عنوان   ترم تابستانی دانشگاه […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از مازندران، مخاطبان خبرگزاری فارس با ثبت موضوع مهم  در سامانه فارس من که دغدغه مهم مردم استان بوده با این عنوان   ترم تابستانی دانشگاه مازندران به صورت غیرحضوری برگزار شود  خواستار پیگیری موضوع شده اند.

در ادامه این عنوان آمده است: نامه اخیر وزارت علوم مبنی بر تشکیل کلاس های حضوری ترم تابستان ۱۴۰۲ مشکلات متعددی به وجود آورده است.

با توجه به مشکلات دانشگاه از قبیل هوای نامطلوب و دمای بالای ۳۰ درجه و به شدت شرجی مازندران، بسته بودن سلف دانشجویی و عدم ارائه غذای با کیفیت به دانشجویان، تهیه خوابگاه برای کثیر دانشجویان، مسافت طولانی دانشجویان غیربومی برای گذارندن ترم تابستان امکان برگزاری کلا س های ترم تابستان به صورت حضوری نبوده است.

در ادامه ذکر کرده اند: با توجه به اینکه دانشگاه مازندران توانایی خود را در تشکیل کلاس های مجازی با کیفیت در تابستان ۱۴۰۱ داشته دانشجویان دانشگاه مازندران متقاضی برگزاری کلاس ها به صورت مجازی و امتحانات پایان ترم تابستان به صورت حضوری در سال ۱۴۰۲ هستند.