لوگو چابهار
شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ , ۰۶:۱۶:۰۲

فارس من| ترم تابستانه دانشگاه مازندران لغو شد | معاون

در مسیر دانشگاه نسل چهارم

معاون آموزشی دانشگاه مازندران گفت: به منظور آمادگی برای نیمسال اول تحصیلی، ترم تابستانه این دانشگاه را برگزار نکردیم.

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از مازندران، مخاطبان خبرگزاری فارس با ثبت موضوع مهم  در سامانه فارس من که دغدغه مهم مردم استان بوده با این عنوان   ترم تابستانی دانشگاه مازندران به صورت غیرحضوری برگزار شود  خواستار پیگیری موضوع شده اند.

در ادامه این عنوان آمده است: نامه اخیر وزارت علوم مبنی بر تشکیل کلاس های حضوری ترم تابستان ۱۴۰۲ مشکلات متعددی به وجود آورده است.

با توجه به مشکلات دانشگاه از قبیل هوای نامطلوب و دمای بالای ۳۰ درجه و به شدت شرجی مازندران، بسته بودن سلف دانشجویی و عدم ارائه غذای با کیفیت به دانشجویان، تهیه خوابگاه برای کثیر دانشجویان، مسافت طولانی دانشجویان غیربومی برای گذارندن ترم تابستان امکان برگزاری کلا س های ترم تابستان به صورت حضوری نبوده است.

در ادامه ذکر کرده اند: با توجه به اینکه دانشگاه مازندران توانایی خود را در تشکیل کلاس های مجازی با کیفیت در تابستان ۱۴۰۱ داشته دانشجویان دانشگاه مازندران متقاضی برگزاری کلاس ها به صورت مجازی و امتحانات پایان ترم تابستان به صورت حضوری در سال ۱۴۰۲ هستند.

می توانید در خبرنامه دانشگاه عضو شوید

اطلاع از تمامی اخبار و اطلاعیه های آموزشی