شنبه, ۲۳ تیر , ۱۴۰۳
Saturday, 13 July , 2024

اطلاعیه ها

💠پیام تسلیت دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه غیرانتفاعی بین‌المللی چابهار در پی شهادت دو تن از فرزندان غیور نیروی انتظامی 💠بازدید و نشست امید آفرینی دکتر حمیرا ریگی از دانشگاه بین‌المللی چابهار: دانشگاه بین‌المللی پیشران لوکوموتیو توسعه 🪷برگزاری جشن عید غدیر خم در دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار: تجلی وحدت و ایمان 🔅حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار برگزار می کند: 💠حضور سرپرست دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار در مراسم گرامیداشت شهادت دکتر چمران و روز ملی بسیج اساتید 🗳️ رقابت داغ انتخاباتی در دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار بازدید سرپرست دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار از برگزاری موفق آزمون‌های پایان ترم : تضمین کیفیت و نظم در اولویت 🔰حضور ویژه مدیر عامل منطقه آزاد چابهار در آزمون ورودی دبیرستان دانا و توانا دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار: گامی بزرگ برای آینده‌ای روشن‌تر

فارس من| ترم تابستانه دانشگاه مازندران لغو شد | معاون

[ad_1] معاون آموزشی دانشگاه مازندران گفت: به منظور آمادگی برای نیمسال اول تحصیلی، ترم تابستانه این دانشگاه را برگزار نکردیم. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از مازندران، مخاطبان خبرگزاری فارس با ثبت موضوع مهم  در سامانه فارس من که دغدغه مهم مردم استان بوده با این عنوان   ترم تابستانی […]

[ad_1]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از مازندران، مخاطبان خبرگزاری فارس با ثبت موضوع مهم  در سامانه فارس من که دغدغه مهم مردم استان بوده با این عنوان   ترم تابستانی دانشگاه مازندران به صورت غیرحضوری برگزار شود  خواستار پیگیری موضوع شده اند.

در ادامه این عنوان آمده است: نامه اخیر وزارت علوم مبنی بر تشکیل کلاس های حضوری ترم تابستان ۱۴۰۲ مشکلات متعددی به وجود آورده است.

با توجه به مشکلات دانشگاه از قبیل هوای نامطلوب و دمای بالای ۳۰ درجه و به شدت شرجی مازندران، بسته بودن سلف دانشجویی و عدم ارائه غذای با کیفیت به دانشجویان، تهیه خوابگاه برای کثیر دانشجویان، مسافت طولانی دانشجویان غیربومی برای گذارندن ترم تابستان امکان برگزاری کلا س های ترم تابستان به صورت حضوری نبوده است.

در ادامه ذکر کرده اند: با توجه به اینکه دانشگاه مازندران توانایی خود را در تشکیل کلاس های مجازی با کیفیت در تابستان ۱۴۰۱ داشته دانشجویان دانشگاه مازندران متقاضی برگزاری کلاس ها به صورت مجازی و امتحانات پایان ترم تابستان به صورت حضوری در سال ۱۴۰۲ هستند.

[ad_2]