لوگو چابهار
شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ , ۱۱:۱۸:۳۶

فراخوان جذب هیات علمی وزارت علوم به تعویق افتاد | فراخوان

در مسیر دانشگاه نسل چهارم

فراخوان اردیبهشت ماه جذب هیأت علمی دانشگاه ها ۱۴۰۲ با کمی تاخیر و در خرداد ماه ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد.

– محمد خلج امیرحسینی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره زمان ثبت نام فراخوان جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم در اردیبهشت ۱۴۰۲گفت: فراخوان اردیبهشت ماه با کمی تاخیر، خرداد ماه ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد.

وی درباره اینکه آیا فرایند های جذب مربوط به فراخوان های سال گذشته انجام شده است یا خیر افزود: فرایندهای جذب مربوط به سال ۱۴۰۰ تا اندازه ای انجام شده است، ولی در مورد فرایندهای جذب مربوط به سال ۱۴۰۱ متاسفانه هنوز پرونده های قابل توجهی از دانشگاه ها به مرکز جذب ارسال نشده است.

رییس مرکز جذب وزارت علوم درباره علت موضوع مذکور گفت: این موضوع را باید از دانشگاه ها پرسید مرکز جذب وزارت علوم حتی جدول زمانی را ارائه داده و این امکان نیز فراهم شده است تا دانشگاه ها استعلامات را به بعد از هیات اجرایی موکول کنند، انتظار ما این است که دانشگاه ها تلاش بیشتری کرده و برنامه ریزی فشرده تری داشته باشند تا کار را به نتیجه برسانند.

رییس مرکز جذب وزارت علوم پیش از این عنوان کرده بود: طبق بررسی هایی که ما انجام دادیم، مشخص شد یک گلوگاه اصلی در بحث سرعت در دانشگاه ها، این است که دانشگاه ها منتظر استعلام و تحقیق می شوند.

می توانید در خبرنامه دانشگاه عضو شوید

اطلاع از تمامی اخبار و اطلاعیه های آموزشی