شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

فراخوان عمومی یک مرحله ای انتخاب سرمایه گذار
بهترین فرصت سرمایه گذاری این بار در دانشگاه بین المللی چابهار پروژه بهسازی و تبدیل مجموعه اقامتی به هتل

بهترین فرصت سرمایه گذاری این بار در دانشگاه بین المللی چابهار
پروژه بهسازی و تبدیل مجموعه اقامتی به هتل
واگذاری به صورت: بهسازی، بهره برداری، اجاره و انتقال (R.O.L.T) برای مدت ۱۳ سال مطابق شیوه نامه اجرایی دانشگاه بین المللی چابهار.

مهلت فروش اسناد از تاریخ ۱۴۰۰/۲/۱۵ لغایت ۱۴۰۰/۲/۲۲

آخرین مهلت تحویل اسناد: ۱۴۰۰/۳/۱

تاریخ بازگشایی پاکات:
روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۰/۳/۲ راس ساعت ۱۰ صبح

فایلهای مرتبط جهت دانلود :

طرح بهسازی و تبدیل مجموعه خوابگاه الزهرا به هتل و مجموعه اقامتی

اسناد ارزیابی کیفی