سه شنبه, ۸ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 27 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

مراکز هدایت شغلی در ۵۰ دانشگاه کشور راه اندازی شده است | مدیرکل

مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: مراکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی در ۵۰ دانشگاه کشور راه اندازی شده است. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از  روابط عمومی وزارت علوم، دومین همایش بین المللی موتورها و ژنراتورهای الکتریکی با سخنرانی […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از  روابط عمومی وزارت علوم، دومین همایش بین المللی موتورها و ژنراتورهای الکتریکی با سخنرانی مجازی مدیرکل مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم و حضور محققان دانشگاه های شاخص صنعتی کشور در دانشگاه حکیم سبزواری گشایش یافت.

محمد سعید سیف که به صورت برخط در این همایش سخنرانی کرد، با بیان اینکه مراکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی در ۵۰ دانشگاه کشور راه اندازی شده است، گفت: از طریق این مراکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی، دانشجویان طی تعامل با صنایع مختلف با مشاغل آشنا می شوند.

وی اظهار داشت: در کنار مراکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی، به طور میانگین سالانه ۱۰۸ دوره مهارت افزایی در هر دانشگاه برگزار شده است.

مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: فرایند توانمندسازی دانشجویان و اینکه در کنار تحصیل با حوزه کاری و شغلی آشنا شوند می تواند به اشتغال مناسب آن ها بینجامد.

سیف افزود: چالش های مختلفی در حوزه های اقتصادی، صنعت، محیط زیست و انرژی در کشور وجود دارد که برطرف نمودن آنها بر پایه علم و دانش است.