شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

مشارکت دانشجویان در تصمیمات کلان حوزه فرهنگی وزارت علوم

دوشنبه، ۱۴ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۱:۵۵۲۰۲۳-۰۴-۰۳سیاسی معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم از راه اندازی سامانه هدف برای مشارکت دانشجویان در تصمیمات کلان وزارت علوم در حوزه فرهنگی و اجتماعی خبر داد. – عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با اشاره […]

دوشنبه، ۱۴ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۱:۵۵۲۰۲۳-۰۴-۰۳سیاسی

– عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با اشاره به برنامه ریزی های وزارت علوم برای افزایش مشارکت دانشجویان در طراحی آیین نامه ها و بخش نامه های حوزه های فرهنگی اجتماعی آموزش عالی، گفت: در حال راه اندازی سامانه ای به نام سامانه هدف هستیم که از طریق این سامانه آیین نامه ها با کمک دانشجویان بازنگری می شود و به طور کلی از ظرفیت فکری دانشجویان برای امور مختلف حوزه فرهنگی و اجتماعی بهره گیری می شود.

وی افزود: این سامانه کارکردهای مختلفی دارد و یکی دیگر از کارکردهای آن ثبت نظرات دانشجویان اعم از گلایه ها، انتقادات یا راهکارها برای بهبود برنامه های فرهنگی و اجتماعی حوزه آموزش عالی است به طوریکه دانشجویان می توانند نظرات و انتقادات خود را بدون نام و ذکر مشخصات در این سامانه ثبت کنند.

پایان پیام/

برچسب ها: دانشجویانفرهنگیاجتماعیسامانهوزارت علوممعاون فرهنگینامه

آخرین اخبار سرویس:

مشارکت دانشجویان در تصمیمات کلان حوزه فرهنگی وزارت علوم

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.