چهارشنبه, ۲۶ خرداد , ۱۴۰۰
Wednesday, 16 June , 2021
30 آذر 1399 - 10:10
شناسه : 8690

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، مهلت ثبت نام و اعلام رشته‌های جديد و اصلاحات مربوط به دفترچه راهنمای مرحله پذيرش براساس سوابق تحصيلی (معدل+بدون کنکور) مقطع كارشناسی ارشد ناپيوسته سال ۱۳۹۹ به منظور رفاه حال داوطلبانی که در مهلت قانونی اعلام شده توسط سازمان سنجش، موفق به ثبت […]

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، مهلت ثبت نام و اعلام رشته‌های جديد و اصلاحات مربوط به دفترچه راهنمای مرحله پذيرش براساس سوابق تحصيلی (معدل+بدون کنکور) مقطع كارشناسی ارشد ناپيوسته سال ۱۳۹۹ به منظور رفاه حال داوطلبانی که در مهلت قانونی اعلام شده توسط سازمان سنجش، موفق به ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد ناپیوسته ۹۹ نشدند را از ۳۰ آذرماه لغایت ۰۳ دی ماه ۹۹ تمدید کرد.

در اطلاعیه سازمان سنجش ذکر شده است که پيرو انتشار دفترچه راهنمای ثبت‌نام و انتخاب رشته مرحله پذيرش با سوابق تحصيلی مقطع كارشناسی ارشد ناپيوسته سال ۱۳۹۹ در تاريخ ۹۹/۰۹/۲۵، ضمن اعلام اصلاحات جديد به شرح ذيل مربوط به دفترچه راهنمای مذکور، بدين‌وسيله به اطلاع متقاضيان اين مرحله از پذيرش می‌رساند به منظور فراهم نمودن تسهيلات بيشتر براي آن دسته از متقاضیانی كه تا اين تاريخ (۹۹/۰۹/۳۰) برای انتخاب رشته اقدام ننموده‌اند، ترتيبي اتخاذ گرديده است كه متقاضيان بتوانند تا پايان روز چهار‌شنبه مورخ ۹۹/۱۰/۰۳ نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته در اين مرحله از پذيرش اقدام نمايند.

لذا متقاضيان، ضرورت دارد كه در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنمای ثبت‌نام و انتخاب رشته مذکور و مندرجات اين اطلاعيه، به درگاه اطلاع‌رسانی اين سازمان مراجعه و نسبت به ثبت كدرشته محل‌های انتخابی در اين مرحله از پذيرش اقدام نمايند.

ضمناً آن دسته از متقاضیانی كه قبلاً نسبت به انتخاب كدرشته محل‌هاي تحصيلی اقدام نموده‌اند، می‌توانند در صورت تمايل تا تاريخ فوق، نسبت به مشاهده و يا ويرايش كدرشته محل‌های انتخابی خود اقدام نمايند.

لازم به تاكيد است با توجه به فشردگی زمانی در ساير فرآيندهای اين مرحله از پذيرش، مهلت اعلام شده به هيچ وجه قابل تمديد مجدد نمی‌باشد. لذا ضرورت دارد متقاضیان در زمان تعيين شده نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته و يا ويرايش رشته‌های انتخابی خود اقدام نمايند.

سایت سازمان سنجش: www.sanjesh.org