سه شنبه, ۱۵ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 5 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

اطلاعیه: موارد و مصداقهای اشتباه در انتخاب رشته

به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان مرحله نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ می رساند؛ با توجه به انتخاب رشته اشتباهی برخی از پذیرفته شدگان، سازمان سنجش امکانی فراهم نموده که تا تاریخ ۱۴۰۰/۰۸/۱۱براساس مصادیق ذیل توسط سازمان سنجش مورد بررسی قرار گیرد: موارد و مصداقهای اشتباه در انتخاب رشته: جهت اطلاعات بیشتر و ثبت درخواست […]

به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان مرحله نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ می رساند؛
موارد و مصداقهای اشتباه در انتخاب رشته:
جهت اطلاعات بیشتر و ثبت درخواست کلیک نمایید .

۱- اگر رشته‌های انتخابی متقاضی اکثریت از کدضریب ۱ هستند ولی در بین آنها اشتباهاً یک رشته از سایر کدضریب‌ها درج شده باشد.
۲- اگر رشته های انتخابی متقاضی اکثریت روزانه هستند ولی دربین آنها اشتباها یک رشته از دوره های شهریه پرداز اعم از دوره نوبت دوم (شبانه) ، غیر انتفاعی و پیام نور درج شده باشد.
۳- اگر فردی که محل اقامت وی در شهر تبریز است، اکثریت رشته‌های انتخابی او در دانشگاه‌های واقع در استان آذربایجان شرقی و استان های همجوار است ولی اشتباهاً یک رشته از دانشگاه بیرجند در بین رشته‌های انتخابی درج کرده و در همین رشته اشتباه هم قبول شده باشد.
۴- اگر دانشگاه محل قبولی در بررسی وضعیت فرد پذیرفته شده، با ارائه استدلال اعلام کند که ایشان شرایط تحصیل در رشته قبولی را ندارد.

امور آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بین المللی چابهار

روابط عمومی و بین الملل دانشگاه