لوگو چابهار

میز دانشجو| تفاوت آزمون TOMILO و MSRT | میز دانشجو در این قسمت

در مسیر دانشگاه نسل چهارم

شنبه، ۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۰۸:۳۰۲۰۲۳-۰۴-۲۲دانش

میز دانشجو در این قسمت به بررسی تفاوت آزمون TOMILO و MSRT می پردازد.

– گروه دانشگاه خبرگزاری فارس-  میز دانشجو در این قسمت به بررسی  تفاوت آزمون TOMILO و MSRT  می پردازد.

داوطلبان شرکت در مقطع دکتری تخصصی در دانشگاه های کشور برای ادامه تحصیل به مدرکی نیاز دارند تا مهارت آن ها را در زبان انگلیسی تایید کند.

برای این کار به مدرک  آزمون MSRT و یا  TOMILO نیاز دارند، کاربرد این آزمون شبیه به هم است اما ساختار و برگزار کننده متفاوت دارند.

آزمون  MSRT توسط وزارت علوم ماهی دوبار برگزار می شود درحالی که آزمون  TOMILO  را سازمان سنجش کشور و در هر سال حدود ۱۰ بار برگزار می کند.

* ویژگی های آزمون های زبان  TOMILO و MSRT

برچسب ها: آزمونبرگزارتفاوتدانشجودانشگاه های کشوردانشگاهزبان انگلیسی

آخرین اخبار سرویس:

میز دانشجو| تفاوت آزمون TOMILO و MSRT

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

می توانید در خبرنامه دانشگاه عضو شوید

اطلاع از تمامی اخبار و اطلاعیه های آموزشی