سه شنبه, ۸ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 27 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

میز دانشجو| تفاوت آزمون TOMILO و MSRT | میز دانشجو در این قسمت

شنبه، ۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۰۸:۳۰۲۰۲۳-۰۴-۲۲دانش میز دانشجو در این قسمت به بررسی تفاوت آزمون TOMILO و MSRT می پردازد. – گروه دانشگاه خبرگزاری فارس-  میز دانشجو در این قسمت به بررسی  تفاوت آزمون TOMILO و MSRT  می پردازد. داوطلبان شرکت در مقطع دکتری تخصصی در دانشگاه های کشور برای ادامه تحصیل به […]

شنبه، ۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۰۸:۳۰۲۰۲۳-۰۴-۲۲دانش

میز دانشجو در این قسمت به بررسی تفاوت آزمون TOMILO و MSRT می پردازد.

داوطلبان شرکت در مقطع دکتری تخصصی در دانشگاه های کشور برای ادامه تحصیل به مدرکی نیاز دارند تا مهارت آن ها را در زبان انگلیسی تایید کند.

برای این کار به مدرک  آزمون MSRT و یا  TOMILO نیاز دارند، کاربرد این آزمون شبیه به هم است اما ساختار و برگزار کننده متفاوت دارند.

آزمون  MSRT توسط وزارت علوم ماهی دوبار برگزار می شود درحالی که آزمون  TOMILO  را سازمان سنجش کشور و در هر سال حدود ۱۰ بار برگزار می کند.

* ویژگی های آزمون های زبان  TOMILO و MSRT

برچسب ها: آزمونبرگزارتفاوتدانشجودانشگاه های کشوردانشگاهزبان انگلیسی

آخرین اخبار سرویس:

میز دانشجو| تفاوت آزمون TOMILO و MSRT

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.