دوشنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۲
Monday, 26 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

هر کارمند حامی یک فرزند معنوی در پویش ملی ایران مهربان
فرهنگ‌سازی و ترویج سنت حسنه انفاق، برای اجرای هر چه بهتر طرح اکرام ایتام و محسنین با عنوان «هر کارمند حامی یک فرزند معنوی» ضروری و مورد تاکید می باشد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، پویش ملی ایران مهربان با هدف هر کارمند حامی یک فرزند معنوی بمناسبت ماه مبارک رمضان و مشارکت کارکنان دستگاه‌های دولتی و خصوصی برای حمایت مادی و معنوی از ایتام و محسنین نیازمند تحت حمایت کمیته امداد اجرا می شود.

علاقه‌مندان به حمایت مادی و معنوی از ایتام و فرزندان فاقد سرپرست خانواده های محترم جهت مشارکت فعال، با مراجعه به سایت ekram.emdad.ir و یا ارسال عدد یک به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۳۳۳۳، نسبت به دریافت شناسنامه فرزندان برای حمایت مادی و معنوی از ایتام تحت حمایت نهاد کمیته امداد امام خمینی (ره) مشارکت نمایند.