سه شنبه, ۸ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 27 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

هشتمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی برگزار می شود

چهارشنبه، ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۵۰۲۰۲۳-۰۸-۱۶سیاسی مراسم افتتاحیه هشتمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی با حضور وزیر علوم برگزار می شود – ، افتتاحیه هشتمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی با سخنرانی محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، حجت الاسلام احمد واعظی رییس دفتر تبلیغات اسلامی […]

چهارشنبه، ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۵۰۲۰۲۳-۰۸-۱۶سیاسی

مراسم افتتاحیه هشتمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی با حضور وزیر علوم برگزار می شود – ، افتتاحیه هشتمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی با سخنرانی محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، حجت الاسلام احمد واعظی رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و رییس هیئت امنای طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی و عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم برگزار می شود.

هم چنین در این نشست پیام تصویری آیت الله جوادی آملی و رضا داوری اردکانی پخش خواهد شد.

این مراسم جمعه ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ در دانشگاه تربیت مدرس، تالار جابر بن حیان برگزار می شود.

بر اساس این گزارش، در آستانه برگزاری هشتمین دوره طرح ملی نخبگان علوم انسانی، نشست خبری با حضور حجت الاسلام حمید پارسانیا عضو هیئت امنای طرح، محمدرضا قائمی نیک معاون علمی طرح، حسام الدین شهرابی فراهانی معاون آموزشی و پژوهشی طرح و محمدکاظم احمدی حاجی معاون پشتیبانی و اجرایی طرح در محل خانه اندیشورزان علوم انسانی تهران برگزار شد.

گفتمان به مثابه بازاندیشی در هویت و چیستی علم و علوم انسانیدر ابتدا حجت الاسلام پارسانیا به صورت مختصر به ایده تأسیس طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی اشاره کرد و گفت: این طرح از سال ۱۳۹۴ شکل گرفت و پیشینه شکل گیری آن دغدغه هایی بود که هم در حیط

برچسب ها: علوم انسانیطرح ملیعلومنخبگانبرگزارگفتمانحجت الاسلام

آخرین اخبار سرویس:

هشتمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی برگزار می شود

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.