یکشنبه, ۶ اسفند , ۱۴۰۲
Sunday, 25 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

همایش ملی مهارت افزایی و هدایت شغلی در آموزش عالی برگزار می شود

یکشنبه، ۲۰ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۴:۵۰۲۰۲۳-۰۴-۰۹دانش معاون پژوهشی وزارت علوم اعلام کرد: همایش ملی مهارت افزایی، هدایت شغلی و صلاحیت حرفه ای در آموزش عالی به منظور افزایش توانمندی و مهارت دانشجویان و دانش آموختگان خردادماه ۱۴۰۲ برگزار می شود. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر به نقل […]

یکشنبه، ۲۰ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۴:۵۰۲۰۲۳-۰۴-۰۹دانش

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، دکتر پیمان صالحی اظهار داشت: همایش ملی مهارت افزایی با مشارکت دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشگاه فنی و حرفه ای، سازمان سنجش آموزش کشور، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و برخی دیگر از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور و با هدف تقویت مهارت دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی برگزار می شود.

وی با تاکید بر اینکه حضور همه جانبه مراکز علمی و اجرایی در این همایش می تواند زمینه ساز همکاری و بهبود و ارتقاء توانمندی های شغلی دانشجویان و اثربخشی آنها در محیط کار باشد گفت: یکی از اهداف همایش ملی مهارت افزایی، هدایت شغلی و صلاحیت حرفه ای در آموزش عالی کشور، معرفی و مستندسازی تجارب برتر در زمینه مهارت افزایی و هدایت شغلی است.

صالحی گفت: برگزاری چنین همایش هایی موجب شناسایی ظرفیت های بازار کار و اولویت بندی آنها و انطباق برنامه های درسی با نیاز بازار کار است.

صالحی در پایان اظهار داشت: ایده های نوین و برگزیده در این همایش می تواند موجب بهبود همکاری های بین مراکز علمی و اجرایی در جهت افزایش مهارتهای عمومی

برچسب ها: مهارت افزاییدانشهمایش ملیمهارتآموزش عالیهدایت شغلیدانشگاه

آخرین اخبار سرویس:

همایش ملی مهارت افزایی و هدایت شغلی در آموزش عالی برگزار می شود

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.