لوگو دانشگاه بین المللی چابهار
شنبه ۰۵ آبان ۱۴۰۳ , ۲۰:۱۵:۲۰

وام های دانشجویی از ۲۷ خرداد پرداخت می شود | مسعود گنجی در

On the way to the fourth generation university

مسعود گنجی در گفتگو با گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  درباره زمان پرداخت وام های دانشجویی در نیسمال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ گفت: ثبت نام و تأیید وام های دانشجویی به تازگی تمام شده است و معمولاً کارشناسان صندوق رفاه دانشجویان نیز دو هفته روی آن کار می کنند.

– رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم زمان پرداخت وام های دانشجویی برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ را اعلام کرد.

وی ادامه داد: دانشجویان تا ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ فرصت داشتند برای درخواست وام های دانشجویی ثبت نام کنند، سپس کارشناسان دانشگاه ها تا ۸ خرداد زمان دارند تا مدارک دانشجویان را بررسی و تأیید کنند.

رییس صندوق رفاه دانشجویان افزود: براساس درخواست دانشگاه ها این مهلت یک هفته دیگر نیز تمدید شد.

اکنون این مهلت به اتمام رسیده و سایت صندوق رفاه دانشجویان بسته شده است و از امروز شنبه ۲۰ خرداد تا چهارشنبه ۲۴ خرداد ماه کارشناسان صندوق رفاه فرصت دارند، پرونده های ارسالی از سوی دانشگاه ها را بررسی کنند.

You can subscribe to the university newsletter

Information about all educational news and announcements