شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

وبینار آموزشی آنلاین :تحقیقات بازار

دانشگاه بین المللی چابهار با همکاری شرکت شهرک های صنعتی استان سیستان و بلوچستان برگزار می‌نماید وبینار آموزشی آنلاین :تحقیقات بازار مدرس: سرکار خانم مهندس ملیحه صفری مشاور بازاریابی و صادرات _ مولف کتاب (سرمایه گذاری در مناطق ویژه اقتصادی ایران) تاریخ برگزای : ۷ شهریور ماه ۱۴۰۱ ساعت برگزاری : ۱۳ الی ۱۵ و […]

وبینار آموزشی آنلاین :تحقیقات بازار

مدرس: سرکار خانم مهندس ملیحه صفری
مشاور بازاریابی و صادرات _ مولف کتاب (سرمایه گذاری در مناطق ویژه اقتصادی ایران)

تاریخ برگزای : ۷ شهریور ماه ۱۴۰۱
ساعت برگزاری : ۱۳ الی ۱۵ و ۱۸الی ۲۰

توجه
شرکت در این دوره آموزشی برای واحد های صنعتی در استان سیستان و بلوچستان الزامی می باشد

🛑لینک ثبت نام🛑

مرکز آموزش های آزاد و تخصصی دانشگاه بین المللی چابهار🏛