شنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 24 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

وبینار آنلاین گفتگوی علمی، تخصصی کارآفرینی در زمینه تکنولوژی آموزشی

قابل توجه دانشجویان محترم رشته های علوم تربیتی، آموزش ابتدایی و ارشد تکنولوژی آموزشی؛ انجمن علمی تکنولوژی آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری انجمن فناوری آموزشی ایران و دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار می کند. وبینار آنلاین گفتگوی علمی، تخصصی کارآفرینی در زمینه تکنولوژی آموزشی. زمان برگزاری: ۵ خرداد ساعت: ۱۸ الی ۲۰ مدرس: دکتر حسین […]

وبینار آنلاین گفتگوی علمی، تخصصی کارآفرینی در زمینه تکنولوژی آموزشی.

زمان برگزاری: ۵ خرداد
ساعت: ۱۸ الی ۲۰