سه شنبه, ۸ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 27 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، پردیس مکران پارک علم و فناوری با همکاری مرکز تحقیقات شیلاتی آب های دور چابهار و مرکز رشد دانشگاه بین المللی چابهار وبینار آموزشی تخصصی کاربرد جلبک در صنعت آبزی پروری (زینتی-تجاری) را برگزار میکند. مزایای شرکت در دوره : -استقرار رایگان در […]

مزایای شرکت در دوره :

-استقرار رایگان در پردیس مکران پارک علم و فناوری یا مرکز نوآوری شیلات
-ایجاد کسب و کار مستقل
-درآمدزایی
-دریافت تسهیلات
-استفاده از خدمات تخصصی و فنی(آزمایشگاه ها،کارگاه هاو…)
-مشاوره و منتورینگ
-تیم سازی

مدرس دوره: دکتر اژدری

مدت دوره :٨ ساعت

تاریخ: ٢٩ و ٣٠ دی ماه ٩٩

زمان دوره :ساعت ١۶ الی ٢٠

:::هزینه دوره رایگان میباشد:::

لینک ثبت نام: https://zvnt.ir/FuET68

جهت اطلاعات بیشتر با شماره ٣۵٣١۴٧٣٣-٠۵۴ تماس حاصل فرمایید.