چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Wednesday, 8 May , 2024

[ad_1] دوشنبه، ۱ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۴:۳۵۲۰۲۳-۰۵-۲۲سياسي محمدعلی زلفی گل در مراسم افتتاحیه نمایشگاه کار در دانشگاه تهران: سند نظام ملی نوآوری در وزارت علوم تدوین شده و در حال نهایی شدن است امیدواریم به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی برسد. با تصویب این سند سیاست و برنامه و راهبرد های اجرایی […]

دوشنبه، ۱ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۴:۳۵۲۰۲۳-۰۵-۲۲سياسي

با تصویب این سند سیاست و برنامه و راهبرد های اجرایی مناسب برای تبدیل علوم به فنون را خواهیم داشت.

باید بحث نهضت اشتغال را به پروژه ملی کشور تبدیل کنیم و تمامی امکانات کشور را برای تحقق این هدف بسیج کنیم.

اگر جوانان ما شغل مناسب و مرتبط با تحصیلات خودشان را داشته باشند به موقع تشکیل خانوده می دهند و امید و نشاط در جامعه ارتقا پیدا کرده و مهاجرت نخبگان را نخواهیم داشت.

برچسب ها: شورای عالی انقلاب فرهنگیپروژه ملیشورای عالی انقلابمراسم افتتاحیهمهاجرت نخبگانانقلاب فرهنگیکشور

آخرین اخبار سرویس:

وزیر علوم: باید نهضت اشتغال را به پروژه ملی کشور تبدیل کنیم

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.