شنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 24 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد می رساتد، زمان دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد، حداقل شش ماه از زمان تصویب در گروه آموزشی مربوطه امکان پذیر می باشد. برای دانشجویان ارشد که تا تاریخ ۹۹/۰۶/۳۱ موفق به دفاع از پایان نامه نشده اند با توجه به شرایط خاص و تصمیم شورای آموزشی و […]

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد می رساتد، زمان دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد، حداقل شش ماه از زمان تصویب در گروه آموزشی مربوطه امکان پذیر می باشد. برای دانشجویان ارشد که تا تاریخ ۹۹/۰۶/۳۱ موفق به دفاع از پایان نامه نشده اند با توجه به شرایط خاص و تصمیم شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تا ۲۰ مهرماه سال ۹۹ تمدید شد و نمره پایان نامه برای نیمسال دوم ۹۹-۹۸ در کارنامه دانشجو درج خواهد شد. دانشجویانی که در تاریخ فوق نتوانند از پایان نامه خود دفاع نمایند طبق آیین نامه آموزشی درخواست تمدید سنوات را تکمیل و شهریه ترم را پرداخت نمایند.

با عنایت به صورتجلسه شورای آموزشی تحصیلات تکمیلی در مورخ ۹۹/۶/۱۰ این تصمیم ابلاغ گردید.