سه شنبه, ۸ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 27 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

دانشگاه بین المللی چابهار در مقطع کارشناسی ارشد به دو روش ذیل دانشجو می پذیرد: ۱.بدون کنکور( سوابق تحصیلی) ۲.تکمیل ظرفیت متقاضیان میتوانند از طریق سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org نسبت به ثبت نام جهت تکمیل ظرفیت در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ١٣٩٩ اقدام نمایند. متقاضیان به ۲ طریق میتوانند اقدام به ثبت نام […]

دانشگاه بین المللی چابهار در مقطع کارشناسی ارشد به دو روش ذیل دانشجو می پذیرد:
۱.بدون کنکور( سوابق تحصیلی)
۲.تکمیل ظرفیت

متقاضیان به ۲ طریق میتوانند اقدام به ثبت نام نمایند:
آن دسته از متقاضیانی که در مرحله اول به هر دلیلی نتوانستند مجاز شوند
بدون آزمون صرفا براساس سوابق تحصیلی (معدل تراز شده) با اعمال قوانین

دانشگاه بین المللی چابهار(غیرانتفاعی) در رشته های ذیل دانشجو می پذیرد:
مهندسی فناوری اطلاعات – تجارت الکترونیک (۲۲۹۶۵)
مدیریت کسب و کار – مالی(۱۶۴۴۱۲)
مدیریت بازرگانی- بازاریابی(۱۵۱۰۴)
برنامه ریزی آمایش سرزمین(۱۰۷۱۵)
مهندسی عمران – سازه(۲۱۷۲۰)
مهندسی عمران-مدیریت ساخت(۲۱۸۹۸)
مدیریت مالی(۱۵۸۰۴)