جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳
Friday, 29 March , 2024
پذیرش دانشجو در برخی کدرشته محل های بدون شغل محدود می شود

معاون آموزشی وزارت علوم از آغاز آمایش اشتغال برای کدرشته های مختلف در مقاطع کاردانی و کارشناسی خبر داد و گفت: پذیرش دانشجو در برخی کدرشته محل های بدون شغل محدود می شود. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، قاسم عموعابدینی در نشست تبیین ابعاد اجرایی و حفاظتی نوبت دوم […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، قاسم عموعابدینی در نشست تبیین ابعاد اجرایی و حفاظتی نوبت دوم کنکور ۱۴۰۲ در محل پژوهشگاه شیمی گفت: کنکور سراسری کار بسیار مهمی است و نکته مهم این است که ما زحمات پشت پرده این کار بزرگ را نمی بینیم.

اینکه عده زیادی درگیر طراحی سئوال هستند و ۶ ماه حتی از قرنطینه خارج نمی شوند.

ما تنها یک روز برگزاری کنکور را می بینیم که داوطلبان آزمون می دهند.

معاون وزیر علوم یادآور شد: برگزاری کنکور دو هدف برای کشور به همراه داشته است.

یک اینکه آزمونی را در استانداردهای جهانی به منظور غربالگری داشته باشیم.

هدف دیگر اعتبارسنجی و ایجاد اعتماد به سنجش دانشجو بوده است.

خیلی تلاش شده است که این اعتماد را به گونه ای خدشه دار کنند.

وی اضافه کرد: نمونه اش هم جرائم سایبری است که سعی می کنند از ظرفیت های تکنولوژی استفاده کنند تا به آزمون خدشه وارد کنند اما از این سو هم در وزارت علوم تلاش شده است که جلوی این اتفاقات گرفته شود و با استفاده از تکنولوژی این کار انجام شود.