دوشنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۲
Monday, 26 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

پژوهش ها به صورت هدفمند در دانشگاه لرستان انجام می شود |

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان گفت: پژوهش ها به صورت هدفمند در این دانشگاه انجام می شود. – ایسنا/لرستان معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان گفت: پژوهش ها به صورت هدفمند در این دانشگاه انجام می شود. مصطفی کرم پور ۲۷ فروردین ماه در نشست با خبرنگاران که در محل سالن جلسات دانشگاه لرستان […]

مصطفی کرم پور ۲۷ فروردین ماه در نشست با خبرنگاران که در محل سالن جلسات دانشگاه لرستان برگزار شد، اظهار کرد: سه میلیارد تومان اعتبار از سوی وزارت علوم تحت عنوان گرند و پژوهانه برای ۱۰۰ پژوهشگر دانشگاه اختصاص داده شده و دانشگاه لرستان نیز باید معادل همین اعتبار را تامین کند تا در مجموع شش میلیارد تومان برای این مهم هزینه شود.

وی ادامه داد: توسعه کشت گیاهان دارویی و افزایش بهره وری و توسعه آبزی پروری را در دانشگاه پیگیریم و با تحقق این امر کمک رسان کشاورزان خواهیم بود و در کنار آن بخشی از مشکل اشتغال را برطرف خواهیم کرد.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان گفت: دانشگاه لرستان به درخواست دستگاه های اجرایی نیز ترتیب اثر خواهد داد و تاکنون هرجا از دانشگاه کمکی خواسته شده دریغ نکرده ایم.

کرم پور اضافه کرد: پژوهش ها به صورت هدفمند در دانشگاه انجام می شود و برای ایجاد اشتغال آزمایشگاه ها و هوش مصنوعی را توسعه خواهیم داد.

وی با بیان اینکه دانشگاه لرستان به لحاظ رنکینگ رتبه پنجم کشوری را دارد و در بین دانشگاه های جامع کشور حائز رتب