سه شنبه, ۱۵ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 5 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

پیش بینی افزایش ۵۰ درصدی بودجه رفاهی دانشجویان در لایحه بودجه

رییس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم با تاکید بر اینکه بودجه این سازمان برای سال آینده حدود یک سوم تا ۵۰ درصد رشد داشته است، گفت: این مبلغ کافی نیست و دانشگاه های ما نیازمند یک جهش در افزایش بودجه سال آینده هستند. – رییس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم با تاکید بر اینکه بودجه […]

– رییس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم با تاکید بر اینکه بودجه این سازمان برای سال آینده حدود یک سوم تا ۵۰ درصد رشد داشته است، گفت: این مبلغ کافی نیست و دانشگاه های ما نیازمند یک جهش در افزایش بودجه سال آینده هستند.

دکتر هاشم داداش پور در گفت و گو با ایسنا ضمن بیان مطلب اظهار کرد: بودجه سال آینده حوزه رفاهی دانشجویان هنوز قطعی نشده است چرا که رقم این بودجه در کمیسیون تلفیق مدام تغییر می کند و نمی توان به طور دقیق در مورد آن اظهار نظر کرد.

رییس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم خاطر نشان کرد: این سازمان رایزنی های زیادی با مسئولان مختلف در خصوص میزان افزایش بودجه سال آینده حوزه رفاهی دانشجویان انجام داده است و باید ببینیم در نهایت مسئولان چه تصمیمی در این زمینه اتخاذ خواهند کرد.

معاون وزیر علوم تاکید کرد: انتظار ما از مسئولان تصمیم گیر این است که دانشگاه های کشور را در تصویب نهایی بودجه در یابند و کمک کنند جهش علمی که در این مراکز اتفاق افتاده است، همچنان ادامه داشته باشد و کاهش شتاب رشد بودجه ها منجر به کاهش روند