شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

کمک به تحقق شعار سال از طریق مراکز رشد فناوری و مهارت محور کردن آموزش عالی

سه شنبه، ۱۵ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۰۰۲۰۲۳-۰۴-۰۴دانش به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم، محمد علی زلفی گل در دیدار نوروزی با کارکنان ستاد این وزارت و روسای دانشگاه های استان تهران، – وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: وزارت علوم از طریق […]

سه شنبه، ۱۵ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۰۰۲۰۲۳-۰۴-۰۴دانش

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم، محمد علی زلفی گل در دیدار نوروزی با کارکنان ستاد این وزارت و روسای دانشگاه های استان تهران، – وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: وزارت علوم از طریق توسعه فعالیت های مراکز رشد و فناوری و مهارت محور کردن آموزش عالی می تواند در تحقق شعار سال که مهار تورم و رونق تولید است نقش ایجاد کند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم، محمد علی زلفی گل در دیدار نوروزی با کارکنان ستاد این وزارت و روسای دانشگاه های استان تهران، با اشاره به اینکه همه مسئولان و دولتمردان باید برای تحقق شعار سال که توسط مقام معظم رهبری اعلام شده است؛ تلاش کنیم گفت: رونق تولید می تواند به حل مشکل کمبود شغل که مشکل عمده جامعه است، کمک کند و با ایجاد اشتغال، ازدواج جوانان نیز تسهیل می شود.

وی افزود: مهارت محور کردن آموزش عالی، ارائه دوره های مهارت آموزی توسط دانشگاه جامع علمی و کاربردی در کنار دروس موجود در همه دانشگاهها، و تقویت مراکز رشد با هدف جذب فناوران و دانش آموختگان صاحب ایده و خلاقیت می تواند در ایجاد اشتغال موثر باشد.

وزیر علوم گفت: قطعا اولویت اصلی کشور ما رفع مشکل بیکاری و ایجاد اشتغال است و با تحقق این هدف، بسیاری از مشکلات دیگر هم رفع شده و آسیب ها کاش خواهد یافت.

برچسب ها: تحقق شعار سالدانشگاه های استانوزارت علومدانشگاهتحقق شعاروزیر علوم، تحقیقات و فناوریوزارت

آخرین اخبار سرویس:

کمک به تحقق شعار سال از طریق مراکز رشد فناوری و مهارت محور کردن آموزش عالی

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.