شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

وبینار آنلاین ریاضیات و زنان در گذر زمان
وبینار آنلاین با موضوعیت ریاضیات سخاوتمند و زنان و ریاضیات در گذر زمان با همکاری دانشگاه بین المللی چابهار و دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، برنامه “سخنرانی جذاب ریاضیات سخاوتمند”، بمناسبت بزرگداشت روز جهانی زنان در ریاضیات (زاد روز زنده یاد مریم میرزاخانی) با اجرای پروفسور مجید میرزا وزیری و سخنرانی کاربردی “زنان و ریاضیات در گذر زمان”، با اجرای سرکار خانم دکتر کیمیا نارنجانی با همکاری دانشگاه بین المللی چابهار در روز شنبه ۲۵ اردیبهشت ساعت ۲۰ الی ۲۱:۳۰ برگزار می گردد.

فلذا از کلیه علاقمندان دعوت می شود در این وبینار آنلاین شرکت نمایند.

لینک ورود: http://Elr.iuc.ac.ir/ch/meeting
(به صورت مهمان وارد شوید)