شنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 24 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

«یکسان سازی پوشش کارکنان زن» ادارات کلید خورد | بر اساس مراجعه

بر اساس مراجعه برخی مدیران اداری مبنی بر نامناسب بودن وضعیت حجاب تعدادی همکاران خانم و درخواست راهکار از دفتر امور زنان و خانواده، موضوع وضعیت حجاب همکاران مورد بررسی قرار گرفت و نهایتاً یکسان سازی پوشش همکاران در قالب طرح فرم یکسان پیشنهاد شد. – در این راستا مشورت و پیگیری از طریق معاونت […]

– در این راستا مشورت و پیگیری از طریق معاونت فرهنگی و معاونت اداری مالی و پشتیبانی مصوب شد.

آفتاب نیوز : کارگروه امور زنان و خانواده وزارت علوم از یکسان سازی پوشش کارکنان زن در قالب طرح فرم یکسان خبر داد.

کارگروه امور زنان و خانواده در ستاد وزارت علوم تحقیقات و فناوری تشکیل و مهمترین مصوبات آن اعلام شد.

امور زنان و خانواده وزارت علوم عنوان کرد به پیشنهاد بخش مذکور، به جهت اثربخشی هدف های تحول آفرین و همچنین بررسی دقیق تر چالش ها و مشکلات حوزه خانم های کارمند با تکیه بر اصول و تکنیک های تخصصی و علمی به منظور ارائه راهکار، کارگروه زنان و خانواده وزارت عتف در تاریخ ۲۹ مهر ۱۴۰۱ تشکیل شد.