جمعه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Friday, 17 May , 2024
آزاد ارمکی: ساختار دانشگاه در ایران چیزی به جز کارمند تولید نمی کند

[ad_1] استاد جامعه شناسی دانشگاه تهران با بیان اینکه در دانشگاه ایران غلبه با کارمندان است تا دانشمندان، گفت: هم دانشجو و هم استاد را «دیگری» گزینش می کند. – استاد جامعه شناسی دانشگاه تهران با بیان اینکه در دانشگاه ایران غلبه با کارمندان است تا دانشمندان، گفت: هم دانشجو و هم استاد را دیگری […]

– استاد جامعه شناسی دانشگاه تهران با بیان اینکه در دانشگاه ایران غلبه با کارمندان است تا دانشمندان، گفت: هم دانشجو و هم استاد را دیگری گزینش می کند.

این ساختار نمی تواند چیزی به جز کارمند تولید کند و قادر به پرورش استاد و متفکر نیست.

اقتضائات استاد و متفکر چیز دیگری است.

آفتاب نیوز : دکتر تقی آزاد ارمکی در نشست تخصصی سیاست پژوهی در باب رساله های دکترا در علوم انسانی (کیفیت بخشی و افزایش کارایی) که توسط پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی وزارت علوم و اندیشکده دانشگاه ایرانی برگزار شد، با بیان اینکه یک نوع بدفهمی در مورد وضعیت علوم اجتماعی و انسانی داریم، تاکید کرد: گفته می شود علوم اجتماعی آن گونه که ما انتظار داشتیم، نشده؛ بنابراین دچار بحران است.

ولی من می گویم که علوم انسانی دچار ضعف است، ولی دچار بحران نیست.

علوم اجتماعی ایران ضعیف است و باید ضعف ها را رفع کند.

وی با اشاره به آغاز علوم اجتماعی در ایران، گفت: ما در ایران علوم اجتماعی را به صورت پروژه توسعه ای تعریف کردیم.