شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Saturday, 27 April , 2024
اتصال ۸۰ درصد دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی به پنجره خدمات هوشمند تا پایان شهریور

[ad_1] چهارشنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۰۹:۵۰۲۰۲۳-۰۸-۰۹دانش محمدهادی زاهدی، مدیر کل فناوری اطلاعات و امنیت مجازی وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص آخرین وضعیت اتصال دانشگاه ها به پنجره خدمات دولت گفت: – مدیر کل فناوری اطلاعات و امنیت مجازی وزارت علوم با اشاره به آخرین وضعیت […]

چهارشنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۰۹:۵۰۲۰۲۳-۰۸-۰۹دانش

محمدهادی زاهدی، مدیر کل فناوری اطلاعات و امنیت مجازی وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص آخرین وضعیت اتصال دانشگاه ها به پنجره خدمات دولت گفت: – مدیر کل فناوری اطلاعات و امنیت مجازی وزارت علوم با اشاره به آخرین وضعیت اتصال دانشگاه ها به پنجره خدمات هوشمند دولت گفت: بر اساس بازه زمانی تا پایان شهریور ماه بیش از ۸۰ درصد دانشگاه ها خدمات خود را از طریق این درگاه ارائه خواهند داد.

محمدهادی زاهدی، مدیر کل فناوری اطلاعات و امنیت مجازی وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص آخرین وضعیت اتصال دانشگاه ها به پنجره خدمات دولت گفت: ازآذر ماه سال گذشته که بخشنامه اتصال دانشگاه ها به پنجره خدمات هوشمند دولت ابلاغ شد تاکنون بیشتر دانشگاه ها برای اتصال به این پنجره هوشمند اقدام کرده اند.

وی افزود: بر اساس بازه زمانی تا پایان شهریور ماه بیش از ۸۰ درصد دانشگاه ها به پنجره خدمات دولت متصل و خدمات خود را از طریق این درگاه ارائه خواهند داد.

مدیر کل فناوری اطلاعات و امنیت مجازی وزارت علوم با اشاره به اینکه سازمان های تابعه وزارت علوم نیز خدمات را از طریق این پنجره هوشمند ارائه می دهند اضافه کرد: اولویت دولت این است که دستگاه های اجرایی باید خدمات پرکاربرد خود را از این درگاه ارائه دهند،

برچسب ها: دانشگاه هادانشگاهفناوری اطلاعاتآخرین وضعیتاتصالپنجرهخدمات

آخرین اخبار سرویس:

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.