شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Saturday, 27 April , 2024
تسهیلات ویژه به دانشجویان برای تشرف به پیاده روی اربعین

[ad_1] چهارشنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۹:۲۵۲۰۲۳-۰۸-۰۹دانش به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام مرتضی مطهری پور، رییس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان درخصوص ارائه تسهیلات به دانشجویان متقاضی تشرف به اربعین حسینی گفت: – رییس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: دانشجویان دانشگاه های وزارت […]

چهارشنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۹:۲۵۲۰۲۳-۰۸-۰۹دانش

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام مرتضی مطهری پور، رییس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان درخصوص ارائه تسهیلات به دانشجویان متقاضی تشرف به اربعین حسینی گفت: – رییس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: دانشجویان دانشگاه های وزارت علوم و بهداشت که به صورت کاروانی و با مجوز شورای فرهنگی دانشگاه به زیارت اربعین می روند، مشمول دریافت تسهیلات اربعین ۱۴۰۲ می شوند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام مرتضی مطهری پور، رییس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان درخصوص ارائه تسهیلات به دانشجویان متقاضی تشرف به اربعین حسینی گفت: طبق توافقات صورت گرفته با رؤسای صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دانشجویان متقاضی تشرف به عتبات عالیات در ایام اربعین حسینی تسهیلات قرض الحسنه تعلق خواهد گرفت.

حجت الاسلام مطهری پور گفت: دانشجویان دانشگاه های وزارت علوم و بهداشت که به صورت کاروانی و با مجوز شورای فرهنگی دانشگاه قصد تشرف به زیارت عتبات عالیات در ایام اربعین سال جاری را دارند، مشمول دریافت این تسهیلات می شوند.

رییس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان ادامه داد: میزان تسهیلات اعطایی صندوق رفاه وزارت علوم به دانشجویان این دانشگاه باتوجه به دوری و نزدیکی استان ها به ترتیب

برچسب ها: دانشجویانعتبات دانشگاهیاناربعیندانشگاهتسهیلاتاربعین حسینیحجت الاسلام

آخرین اخبار سرویس:

تسهیلات ویژه به دانشجویان برای تشرف به پیاده روی اربعین

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.