فهرست بستن

از اعلام جزییات انتقال و مهمانی دانشجویان علوم پزشکی تا ابلاغ مصوبه معافیت از پرداخت شهریه

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هفته ای که گذشت، خبر هایی از جنس صنفی، فرهنگی و دانشجویی در سطح دانشگاه ها منتشر شد.

برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را دربر گرفت و برای آن ها حائز اهمیت بود.

– هفته ای که گذشت، خبر هایی از جنس صنفی، فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه ها منتشر شد.

برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را در برگرفت و حائز اهمیت بود.

برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را دربر گرفت و برای آن ها حائز اهمیت بود.

گزیده ‍ای از مهم ترین اخبار صنفی و فرهنگی دانشگاه ها در هفته گذشته را مرور می کنیم.

گنجی: افزایش مبلغ وام های دانشجویی از ترم آینده رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در خصوص افزایش مبالغ وام های دانشجویی گفت: افزایش مبلغ و ام های دانشجویی از ترم آینده تحصیلی اعمال خواهد شد.

مسعود گنجی، رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ، در خصوص زمان ثبت نام وام های ضروری و ودیعه مسکن دانشجویی گفت: با توجه به اینکه سامانه صندوق رفاه دانشجویان به روز رسانی شده برای اینکه دانشجویان برای ثبت نام و ورود به سامانه با مشکلی مواجه نشوند، ثبت نام این دو وام از ابتدای اردیبهشت ماه آغاز می شود.